Historie

Generationers udfordringer…

Vores varemærker er resultatet af hundreder af års hårdt arbejde på havet omkring Færøerne, Island og Grønland.

Erfaringer opnået igennem generationers udfordringer på havet giver os mulighed for at levere verdens bedste råvarer til kræsne gourmet kokke over hele kloden.

Allerede i det 18. århundrede begyndte vores forfædre at forsyne middelhavslandene med bacalao. Torsk blev tørret på klipperne for på den måde at fremstille denne specialitet der efterspørges i sydeuropa.

Gennem erfaring og innovation har vi udviklet en bred vifte af “seafood” produkter lige fra levende jomfruhummer leveret til verdens gourmet restauranter til friske, frosne, tørrede, saltede eller røgede fisk og skaldyrsprodukter leveret til kræsne gourmet spisesteder, cateringindustrien og udvalgte supermarkeder.

Vi byder velkommen til et samarbejde omkring bæredygtigt fiskeri som efterlever FN´s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Mød os “online” i en bæredygtig kontekst til en uforpligtende samtale omkring “just intime” leverancer af råvarer fra verdens reneste hav.